Det bästa bandet 2022-2023 enligt oss var Sole Fitness F63 och det är lika bra 2024. Det är inget budgetband, men samtidigt är det inte heller jättedyrt. Vill du köpa ett riktigt kvalitativt och bra löpband utan att betala ett jättehögt pris är detta ditt bästa val!

Sole Fitness f63 löpband

Det finns således både billigare och dyrare löpband, men vi anser att detta är det mest prisvärda sett till kvalité och funktioner.

Klicka här för att läsa mer och köpa billigast på träningspartner!

Testvinnare

Sole Fitness F63 blev utsett till ”bästa mellanklassval” av sidan Bäst i Test 2016. Bandet har även blivit utsett till bäst i test av flera amerikanska experter. Kort sagt är det ett riktigt bra löpband!

Displayen på Sole Fitness F63Träningsdatorn har 10 förinställda program och du kan även skapa dina egna. Displayen visar din hastighet, sträcka, tid, lutning, kaloriförbrukning och puls. Pulsmätningen sker via handtagen eller trådlöst genom ett (medföljande) bröstbälte. Det finns även inbyggda högtalare i displayen där du kan koppla in din egen musik.

För att ändra hastighet och lutning när du springer finns det knappar på armstöden vilket förenklar och inte tar bort fokuset från löpningen.

Fördelar med Sole Fitness F63

Det har en genomgående hög kvalitet vilket märks bland annat på dämpningen och den stabila ramen. Detta borgar för en god användarupplevelse och lång livslängd.

F63 har en stark motor på 3 hästkrafter som snabbt accelererar upp till önskad hastighet. Detta är extra viktigt vid intensiv intervallträning. En annan stor fördel är den väl tilltagna löpytan, vilket gör löpningen mycket avslappnad.

Nackdelar

Det är svårt att hitta något stort att anmärka på när det gäller detta löpband. Det enda vi tycker saknas är en lite högre toppfart. Just nu är den 18 km/h, medan vissa konkurrenter, speciellt de dyra, ibland ligger på 20 km/h. Med Sole Fitness F63:s starka motor borde det inte vara något problem. Det är troligtvis endast en fråga om utväxling, vilket innebär att man istället får en bättre acceleration.

Sole Fitness F63 – Specifikationer

  • Motor: 3 Hk
  • Hastighet: 0-18 km/h
  • Mått (LxBxH): 210 x 89 x 144 cm
  • Vikt: 115 kg
  • Max användarvikt: 147 kg
  • Lutning: 0-15 %
  • Löpyta: 51 x 152 cm

Sammanfattningsvis är Sole Fitness F63 det bästa löpbandet som finns att köpa på den svenska marknaden 2018!

Klicka här för att läsa mer och köpa billigast på träningspartner!