Är du sugen på att köpa ett eget löpband att ha i lägenheten, villan, garaget eller liknande är du knappast ensam. Dock är det många som blir avskräckta på grund av det ganska höga priset. Kostar det så smakar det som man brukar säga. Dock finns det en lösning på detta problem och det stavas: Löpband REA! Genom att passa på och handla under butikernas REA kan du lyckas hitta ett riktigt billigt löpband. I detta inlägg ska vi gå igenom när, var och hur du kan fynda de allra billigaste löpbanden.

Hur hittar jag en REA på löpband?

Hitta billiga Löpband på REA här!

I stort sett alla butiker har lägre priser då och då. Det allra bästa och smidigaste sättet att handla ett löpband på är online. Detta eftersom det inte är så många fysiska butiker som säljer dem och de finns endast på ett fåtal orter i Sverige. Sen är ett löpband väldigt otympligt och köper du det i en vanlig butik måste du frakt hem det själv, köper du online får du det hemkört till din dörr, supersmidigt!

En annan fördel med att handla online är att webbutiker oftare har just REA. Detta bland annat för att de tack vare onlineförsäljning kan vara billigare. Det viktiga att tänka på när man letar efter reor är att många butiker kallar det för andra namn. Ordet REA är aningen ”gammalmodigt” och populärare uttryck är kampanj, erbjudande, rabatt eller outlet. Ytterligare något att hålla utkik efter är rabattkoder vilket kan leda till ännu billigare köp.

Direktlänkar till de bästa butikernas aktuella REA, rabatter och kampanjer!

Istället för att du själv ska behöva leta efter rabatter och erbjudanden har vi samlat alla länkar du behöver nedanför. Observera dock att det inte är säkert att det alltid finns någon löpband REA eller rabatt. Men går du igenom länkarna nedanför hittar du de aktuella erbjudanden som finns just nu:

Gymgrossisten:

Klicka här för aktuella KAMPANJER hos Gymgrossisten!

Klicka här för aktuell träningsredskaps OUTLET hos Gymgrossisten!

Träningspartner:

Klicka här för aktuell OUTLET REA hos Träningspartner!

Sportgymbutiken:

Klicka här för aktuella KAMPANJER hos Sportgymbutiken!

Sporttema:

Klicka här för aktuella ERBJUDANDEN hos Sporttema!

MaxPuls:

Klicka här för aktuella KAMPANJER hos MaxPuls!

Klicka här för aktuell OUTLET REA hos MaxPuls!

Träningsmaskiner.com:

Klicka här för aktuell REA hos Träningsmaskiner.com!

När är det bäst rabatter och kampanjer hos butikerna?

Generellt sett är julen den största shoppinghögtiden och det brukar även va en del bra kampanjer då. För träningsmaskiner och liknande brukar dock även januari vara en period av stor handel, mycket tack vare nyårslöften som ska infrias… Dock är REAN under mellandagarna ofta mycket bättre och det kan vara större chans att hitta ett löpband billigt då.

Under Black Friday är det stor REA på bland annat löpband

Två nya stora shoppingdagar är de amerikanska Black Friday och efterföljande Cyber Monday. Egentligen är de bara 1 dag var, men de flesta webbutiker sammanfogar dem så det blir en helg (fredag till måndag) med stor REA. Det kan faktiskt vara så att du hittar årets största rabatter under just denna period.

Ytterligare en ny shoppingdag då du eventuellt kan fynda billiga löpband är den kinesiska Singles Day eller på svenska: Singlarnas Dag. Den inträffar 11/11 eftersom alla siffror är just ”singlar”.

Vi hoppas du fått lite hjälp på traven med att hitta ett billigt löpband! Spana gärna in vår stora topplista för tips och inspiration.