Sole Fitness F85 är det dyraste men samtidigt mest kvalitativa löpbandet i vår lista. Skulle vi inte bry oss om priset som en betydande faktor så hade detta varit det absolut bästa bandet att köpa.

Sole Fitness F85 Löpband

Som man intuitivt kan förstå av namnet är detta en ”uppgraderad” version av vår vinnare Sole Fitness F63. Således finns det många likheter mellan banden, bland annat utseendet. Skillnaden är dock att det mesta är lite bättre på Sole Fitness F85.

Sole Fitness F85 – Fördelar och fakta

Detta band har många styrkor och fördelar att stoltsera med. Det man direkt lägger märke till är den kraftfulla motorn på hela 4 hästkrafter! Acceleration och toppfart är på absoluta toppnivå och till exempel intervallträning blir en fröjd med detta löpband.

Löpytan är väl tilltagen så du kan springa i toppfart utan att behöva oroa dig för att trampa fel. Byggkvalitén är på topp och ramen är riktigt stabil. Detta leder till att den maximala användarvikten är hela 180 kilo och bandet kommer troligtvis att hålla riktigt länge.

Displayen på en Sole Fitness F85

Du har möjlighet att själv skapa träningsprogram i datorn, men det finns även färdiga program. Det finns inbyggda högtalare i displayen och hållare för vattenflaska.

Pulsen mäts via handtagen eller ett bröstbälte vilket medföljer.

Nackdelar

Den största nackdelen blir såklart Sole Fitness F85:s höga pris, vilket även begränsar kundgruppen. Men förutom ett högt pris finns det inte så mycket att anmärka på. En liten nackdel är att det är ett tungt band och det kan vara ganska besvärligt att flytta på om man inte är stark.

Specifikationer

  • Motor: 4 Hk
  • Hastighet: 0-20 km/h
  • Mått (LxBxH): 207 x 93 x 144 cm
  • Vikt: 127 kg
  • Max användarvikt: 180 kg
  • Lutning: 0-15 %
  • Löpyta: 56 x 152 cm

Sammanfattningsvis är Sole Fitness F85 ett högkvalitativt löpband i översta ligan! Passar dig som vill ha det bästa och inte är begränsad av ett högt pris.

Klicka här för att läsa mer och köpa billigast på träningspartner!